HTML

Laza Talaj

Sikamlós, kényes és érdekes dolgok gyűjtőhelye

Friss topikok

Linkblog

2010.01.19. 12:21 Rosszindulatú Vászka

Katasztrófa hírek borzongni vágyóknak

Címkék: katasztrófa állatember

Haiti földrengés

Napok óte tele a média - egyéb friss vér hiányában - a Haiti Földrengés borzalmainak ecsetelésével, szinte egymásra licitálva számilag. Ugy a frisebb hír többet mond, ez egy öngerjesztő folyamat a médiákokban. Lásd a Vidámparkban a magas hintánrekedt szórakozókat, az újabb hírekben egyre magasabb lett a rémületes fogság helye.

Az újabb írások már a fosztogatók kolletktíven elkövetett, erősen lincselésízű önbíráskodva elkövetett csoportos bűntetéséről szólnak. Tessenek ezt megnézni képillusztrációval is, úgy még érdekesebb. Egyben pár fotó és életkép a helyszínről, ne legyen már olyan személytelen a vacsi utáni híradós borzongás. A átlag polgár ugye ilyenkor kicsit borzong és együttérez az áldozatokal, míg közben egyben megörül és megkönnyebbül, lám csak, az oly messze van, vele úgysem eshet meg iylesmi. Ellembe aki pénzet is áldozott valamely nagy költségvetésű és nagyon nagy rezsijű, úgymond jótékonysági szervezetnek ezügyben, az most kissé szomorú is lehet ettől, hogy mennyire állatias embereknek kűldte nehezen megkeresett forintjait. Ja bocs, szóval lássa a nagyérdemű, menynire jó helyre került a sok adomyány, ott bizony nagy a szükség! Lám csak, mennyire nehéz is sokszor embernek maradni, pedig a legtöbbször annyira kicsiségen múlik. Az utolsó képen persze meg lehet tekinteni a Fejlett Nyugat képviselőit is, akik legott releválnak, gondosan Embernek láttatva maguk.

Kinek gyönge béle nem bírja a natúr nyomorot és a csoportos önbíráskodás fotóit, ne klikkoljon!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingovany.blog.hu/api/trackback/id/tr401684404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2010.01.19. 16:17:37

hát, ezek még nem jöttek rá, hogy segélyt csak a hadsereg oszthat.

Jollipukki Bácsi 2010.01.19. 16:55:17

Ha velünk nem is eshet meg ilyesmi, de az unokáink már hasonlóan fognak versengeni esetleg mondjuk a vízért.
Klassz lesz.

_nyuszi_ 2010.01.19. 17:38:11

na ez az.
lehet, hogy rasszista gonosz állat vagyok, de némely népekkel az a baj, hogy katasztrófa esetén csak jajonganak, esetleg agyonverik a másikat hogy két falattal több jusson nekik, illetve ölbe tett kézzel várják, hogy valaki csináljon már valamit. félreértés ne essék, tragédia, ami történt, de nem láttam a híradóban sem, hogy két kézzel kaparnák a túlélőket a romok alól. vagy bármit is szerveznének, hogy beljebb legyenek. de agyonverés aaaaaz van, baszják meg. szomorú.

getva 2010.01.19. 22:40:17

én azt hallottam a szíenenen, hogy valami prédikátor arc jól lebaszta a hajtűket, mert hogy amikor a francúzokat elzavarták a vérbe - na jó, inkább a bölcs franciák mondták azt , hogy nyaljátok ki a valagunkat, oszt boldoguljatok ahogy tudtok - na az úgy sikerült, hogy eladták a hajtinyek emberek a lelküket a Sátánnak, és azóta vannak szopóágon folyamatosan. Szóval megérdemlik, mondta a predikútor.
ja még azt is mondta, hogy térjetek meg és akkor nem basztok rá, na de nyilván jutalékot kap ezért, úgyhogy ez a része már nem érdekes
süti beállítások módosítása