HTML

Laza Talaj

Sikamlós, kényes és érdekes dolgok gyűjtőhelye

Friss topikok

Linkblog

2010.02.08. 09:16 Rosszindulatú Vászka

Nigériai spam

Címkék: nigériaicsaló

Nyilván dübörög a szélhámosbiznic, ha ennyit erőlködnek ezek a cenkek, bár kissé talányos nekem, hogy radarozzák le a különböző célokra fenntartott bohócméljeimet. Vannak akik sportból kommandózzák és bűntetik ezeket a szerencsétleneket, jelzem, miután klasszikus megélhetési bűnözés illetve a közvetlen elkövető is többnyire megzsarolt, megnyomorított és megszomorított júzer, ezzel én nem értek egyet. Ez egy régi ismerős, már írtam róla itt meg itt. Az ékezetes karakterek hiánya nem az én bűnöm, így kaptam a levelet.

A kicsipuha állásfoglalás ezügyben itt.

További érdekes adatok meg itt.

Patrick.K.W Chan - A figyelmüket.

A figyelmket.
(gyvezeto igazgat s a pnzgyi vezrigazgat)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR
E-mail: patrick_kwwchan@yahoo.com.hk

A figyelmket

rtheto, hogy taln egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jvedelmezo vllalkozs javaslatt a kzs rdeku megosztani veletek. Megvan a hivatkozst az n keresni valakit, aki megfelel az n javasolt zleti kapcsolatot.

n vagyok Mr. Patrick Chan KW gyvezeto igazgatja s gazdasgi vezrigazgat-Hang Seng Bank Ltd. takarsban van egy zleti javaslat az n szmra. n akarom, hogy segtsgemre lesz a vgrehajt egy zleti projekt Hong Kong az n orszgban. Magban foglalja az tads egy nagy halom pnzt. Mindent erre az gylet jogszeruen rnts nlkl megteheto. Krjk, igyekszik betartani legteljesebb diszkrci rinto valamennyi gyben a krdst.

Miutn az alapokat mr sikeresen t, a fikba fogjuk rszesedse az arny jv kell hagynia mind a ketten. n inkbb nem ri meg az n privt e-mail cmt (e-mail: patrick_kwwchan@yahoo.com.hk), s vgl azt kvetoen, hogy n tadjk nnek tbb informcit errol a muveletet.

Krjk, ha nem rdekli trlje az e-mailt, s nem vadsznak rm, mert n vagyok a karrierem elhelyezs s az let, a csaldom a tt ebben a vllalkozsban. Br semmi sem merte semmi szerzett.

A legkorbbi vlaszt erre a levlre, majd rtkelni.

Kind Regards,

Mr. Patrick K. W. Chan

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingovany.blog.hu/api/trackback/id/tr341738476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.02.08. 14:43:54

Húúúú:) Ezt még a Google fordító is szebben csinálja:) Pont a múlt héten kaptam egy ilyen MLM-es fordítási megbízást, ha így adtam volna át a megrendelőnek, bizti nem adott volna többet, mint amit kérek:)

getva 2010.02.10. 08:10:33

na várjunk csak...
akkor én most lehet, hogy hülyeséget csináltam, hogy gyorskölcsönt vettem fel, hogy beszállhassak a bizniszbe, valamint portfólióként vagy hogy mondják, bedobtam a kocsimat meg a lakásomat? Basszátok meg, mér nem előbb szóltatok? Tegnap írtam alá egy nagy halom papírt volt, közte valami adásvételi, meg lemondó, meg nem is tudom még milyen nyilatkozat. Meg a számlaszámomat meg a pinkódomat is elkérték, meg odaadtam a kártyámat, hogy lefénymásolják, aszonták ma kilenc-fél tízkor visszahoznak mindent.
ÁÁÁÁÁÁ, nem hiszem, hogy átbasznának, olyan drága öltöny volt a csávón, nem hiszem, hogy ilyet csinálna. Meg a csaj is végig mosolygott rám, de nagyon szépen. Azt is megígérték, hogy csak a lány jön, amikor visszahozza a dolgaimat... Na de vissza is kell jönnie, mert a kocsit is kölcsönadtam neki a pótkulccsal meg a forgalmival, mert kapott egy hívást, hogy rosszul van az anyukája és kórházba kell vinni.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.02.10. 10:02:00

@getva: Én tényleg ismerek ilyen embert! próbáltam lebeszélni a pénz átutalása közben, de sajna nem sikerült:( Most vagy én vagyok nagyon realista, vagy Ő nagyon buta:(
Ez a pacák akit meg akaltam savelni már a 17-ik MLM-ben van benne, de valahogy még mindig nem gazdagodott meg, ez nem tűnik fel senkinek?
Istenem mennyi hülye ember vana világon:(
A gyerekem közben eltakarja a monitort, so ha valami balul írok akkor az az ő hibája:)

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2010.02.10. 12:29:38

"kissé talányos nekem, hogy radarozzák le a különböző célokra fenntartott bohócméljeimet. "

Jó pénzért ki szokták adni az adatbázisokat.
Poénból csináltam egyszer pár emailt, citromail, freemail stb. Egyiket se haszáltam sosem, le sem írtam amevüket de jött egy valag spam.

Kétéves egyszer használt gmailemre egy darab spam nem jött. Hja ígyk lehet sírni hogy milyen gonosz MULTI a google meg globalizál meg a szokásos rizsa.

"Vannak akik sportból kommandózzák és bűntetik ezeket a szerencsétleneket, jelzem, miután klasszikus megélhetési bűnözés illetve a közvetlen elkövető is többnyire megzsarolt, megnyomorított és megszomorított júzer, ezzel én nem értek egyet"

Én meg tisztelettel, ezzel nem értek egyet. A ilyen csalókat jövedelemtől, szociális stásztól, bőrszíntől függetlenül úgyis megtalálják a 4chan és a Something Awful lakói és az internet formájú brét a seggükbe verik úgy hogy a nigériai húgycsövük végén jön ki a vége. Ez egy tökéletesen igazságos eljárás és internetszociológiai szempontból rendkívül érdekes megfigyelni hogy fejlődik ki a netes társadalom decentralizált önbíráskodása a sértett igazságérzetből egy rendkívül fiatal és folyékony rendszerben, ami ez nem csak a csalókra vonatkozik, lásd Kenny Glen. Ha ez a folyamat megerősödik, elterjed és az államapparátus is nyíltabban megjelenik az interneten akkor elképzelhető hogy a korrupció, hűtlen kezelés és hasonlók ellehetetlenülnek és ugyanolyan sértett utóvédharcot fog vívni az internettel szemben mint a mostani lemezkiadók. Gyakorlatilag az láthatjuk az egyik legújabb és legerősebb társadalmi jelenség mennyire befolyással lehet a valódi életre, annak ellenére hogy a tulajdonképpeni sikere alig tíz éve kezdődött, akár a társadalom alapvető szerkezetét is átformálhatja is kikövezheti az utat a transzhumanizmus felé.

Továbbá rendkívül vicces és bársonyosan simogatja a lelkem kárörvendő oldalát, lásd ábra.

4.bp.blogspot.com/_VCCcJ70XUdg/SdsW5MzyihI/AAAAAAAABaM/VOSej7niv6M/s400/000c408h.jpg
www.dolphinburger.com/img/king-of-retards.jpg

A scambaiting mára külön szubkultúra is lett.

forum.419eater.com/forum/

getva 2010.02.10. 19:36:31

Lewyke 2010.02.10. 10:02:00

ja, hogy te voltál az a hölgy aki visítozott a tranzakció közepette...
én tökre aszittem, hogy Patti Smith.
legközelebb üss

Rosszindulatú Vászka 2010.02.11. 10:33:35

@Szaros gerle / Trolls Love Hard Rock: valóban vices a dolog, hogy ezeket több freemail-es fiókomba megkaptam, a gmail-esekre ilyeneket soha. Ami még poén, hogy a helyi szolgáltatótól vásárolt hozzáférésemhez tartozó fiókba meg renceresen kaptam a jenki vagra, cialis meg rolex reklámokat, sőt még akciós Friszkói cihomókusus analizálást is. Nagy májer lehet, aki magyar IP-re küld amcsi lokális hirdetéseket. Bezzeg a legtöbb ottlap rogtön tolja a pofámba kéretlenül a környékbeli ribancok reklámait.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.02.11. 10:34:40

@getva: Megmondta a Joshi barát, hogy nincs joga egyik embernek megütni a másikat!:)))
meg visítozni sem szoktam/nagyon:)/
Legfeljebb köv alkalommal bevetem a sírásos módszert:) Az úgyis jól megy:)

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2010.02.11. 13:44:03

"Nagy májer lehet, aki magyar IP-re küld amcsi lokális hirdetéseket."

Hiába, ez a globalizáció. A magyar fasz áthidalja a Budapest és San Francisco közti távolságot.

getva 2010.02.11. 20:16:36

Lewyke 2010.02.11. 10:34:40
na de én szeretem ha üt éngem a hölgy
inkább, mintsemhogy bőgjön
a jóshibarát meg bekaphassa
süti beállítások módosítása