HTML

Laza Talaj

Sikamlós, kényes és érdekes dolgok gyűjtőhelye

Friss topikok

Linkblog

2010.01.20. 09:16 Rosszindulatú Vászka

Drogfutár a krómozott munkaasztalon

Címkék: drog csempész

A drog rossz, értem?

Vannak olyan cselekedetei a humanoidoknak, amik különösen talányosak nekem. Általában a drogokkal kapcsolatos megmozdulásokat nem értem. Miért csempész egy életképesnek tűnő polgár drogot, miért gondolja, hogy átverheti a sokat látott kutatószerveket a kocsik meg hajók űbertitkos kamráival? Arról nem is beszélve, hogy még az idióták is tudnak aról, hogy az általános eljárás, hogy elindít a dél-amerikai nem rendes ember három-öt megmajmolt hülyegyereket, egyet-kettőt fülessel felnyom, a többi meg átjut, a biznic így is busás hasznot hoz kockázat nélkül.

De mindezekben a kriminálborzalmakban legnagyobb talány a nyelős csempészet. Az az, mikor a baromarcú gumióvószerbe avagy más gumírozott kapszulákban nyeli le a cuccost és majd a célállomáson hashajtóval kitolja. Nos, ez nem csak gustustalan - már csak nekem okozna gondot lelkileg, hogy egy etnikum seggéből kitolt porot toljak az arcomba? - hanem konkrétan életre is ártalmas kis hiba esetén. A dolog ott kezdődik, hogy a fedélzeti pantomimes személyzet alaphangon lejelenti a célállomáson azoknak az utasoknak a nevét, akik egy kontinensek közti hosszabb út során nem esznek, nem isznak, nem pisilnek, nem kakilnak, de mégcsak nem is hányak. A zavart viselkedés felismerése még csak nem is kell ehhez.

Azt most ne firtassuk, hogy ez az üzleti modell hogyan is illeszkedik a kultúrák közti harcokba, hogy a kőkemény szigorú sárija alattvalói miért érzik úgy, hogy a drogot termelni az ellenségnek, megszerezve ezzel annak jenki/eus pénzét és lelkét miért is releváns számukra, vagy, hogy a dél-amerikai kartelleknek vajon az állítólagos katkó világképébe hogyan simul bele ez az élősködő, erősen albalkáni világkép.

A képi illusztrációkon egy negyvenes mexikói júzer látható, aki bebukta, az egyik zacsi megsérült és helyben meghalt az önkéntelen aranylövésben. Azt nem tudhatom, hogy vették rá erre, hogy zsarolással, avagy csak simán kapzsisággal motiválták-e. Lehetne Darwin díjas is, de talán mégsem. Az biztos, hogy totálisan értelmetlen halál, minden szempontból. A megbízói, a családja, az élete, meg a leki üdve okán is.

Alant látható az illető boncolása, ezzel is szemléltetve a dolgot, hol is rejtőztek azok a drogcsomagok. Ugye mennyire más, csak úgy pár sorban olvasni, hogy lebukott és túladagolásban meghalt egy drogfutár, vagy látni a dolgot. Azt gondolom ezt meg kéne mutatni minden party- avagy diszkódrogot fogyasztó júzernek. Gyenge gyomrú avagy étkezni kívánó olvasók ne klikkoljanak tovább, hacsak, nem jenki diétára vágynak avagy immunisak a tálcán látható frissen bontott humán belsőségre. 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingovany.blog.hu/api/trackback/id/tr391686836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.20. 11:08:31

Mennyire igazad van, hogy így kellene bemutatni!!!
Bár azt hiszem a pénz amit ígérnek elfeledtetné ezeket a képeket is!:(
/Fiatallánykoromban kórboncnok akartam lenni, lehet tudat alatt EMO-s voltam?:)/

Jollipukki Bácsi 2010.01.20. 12:47:56

Megpróbálta, nem jött össze.
Kérdés: vajon a boncmester leadta-e a cuccot, vagy piacra dobta?

_nyuszi_ 2010.01.20. 20:56:20

döbbenetes.
amúgy milyenek mááá a beleink!

alig se 2010.02.09. 21:59:30

@már nyuszi: mint egy disznóé...
így elsőre :)

Hila 2010.02.17. 20:06:24

tehát így néz ki egy köldök belülről...érdekes...
süti beállítások módosítása