HTML

Laza Talaj

Sikamlós, kényes és érdekes dolgok gyűjtőhelye

Friss topikok

Linkblog

2010.01.21. 10:27 Rosszindulatú Vászka

Netika, avagy a Világháló élősködői

Címkék: vicc kacagás tréfa

A jó vicc az, amin mindkét fél nevet

Érdekes dolog belegondolni a nevetés és a gúnykacaj mibenlétébe. A kettő ugye köszönőviszonyban senincs egymással. A kínai bölcsek szerint az igazi humorban mindig van kis bölcsesség is. Ennek torzuilt formája ellemben, mikor a júzer úgy véli, legalább a más kárának tudjon örülni.

A vicces videóknak több alfaja van. Vanank az ártatlan, senkinek sem ártó kis tréfák, mikor a macskát-kutyát beöltöztetik, a kisded csetlés-botlásának örülhetünk, a természetben előforduli kicsiny gépiességek, vagy a vicces balesetek, peches ügyek, vagy rátermetlenség és nemtörődömség okozta balesetek. Nincs is azzal gond, ha júzer magától, mintegy velünk együtt nevetve balafszságán önként osztja ezt meg velünk azokat.

Úgy tűnik sokaknak ez kevés, és egyre nagyobb erőfeszítésket tesznek, hogy űbereljék ezeket a kisfilmeket. Erre két példát mutatnék, mikor mások kárára, kihasználva az alanyok morális avagy fizikai rátermetlenségüket, gyártanak szerintük vicces filmecskét. Mások méltatlan helyzetéből élcet kovácsolni eléggé torz jellemre vall. Ilyenek a hajléktalanok pár italért való túráztatása meg hasonlók. Lehet, hogy kiégett a viccrelém, de ezeken nem tudok nevetni, noha rengeteg sok ebbe a kategóriába tartozó alkotással lehet találkozni a netes kukabúvárkodás közben.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingovany.blog.hu/api/trackback/id/tr971689605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jollipukki Bácsi 2010.01.21. 11:13:32

A hazánkban készült hasonló anyagok tulajdonképpen Szalacsi epigonok.
Ma már a Szalacsit sem találom viccesnek, akkoriban még röhögtem rajta, változunk, no.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.21. 11:33:35

Juj, na ezt nem bírja sem a gyomrom, sem az IQ-m:(
A bejegyzés jogos!
De lehetne kérni valami mást?
:))))

Rosszindulatú Vászka 2010.01.21. 11:48:27

@Lewyke: nézzed meg a másik blogomat, ottan kellemesebb és vidámabb, de mindenképpen szalonképesebb tartalmakat lelsz :)

Rosszindulatú Vászka 2010.01.21. 13:18:26

@Lewyke: www.globalicum.blog.hu

jelzem, ha nikkemre klikkolsz, akkor megtaláltad volna :)

_nyuszi_ 2010.01.21. 20:32:11

ezért nem szeretem a kész átverés show-t se nem.
süti beállítások módosítása